19 Ekim 2008 Pazar

Gerçekten %99 muz Müslümanmıyız ?



% 99 müslüman olarak bilinen, içinde yaşadığımız toplumun genel fotoğrafınına şöyle bir göz atalım.Sonrada bu fotoğraf kareleri üzerinde bir değerlendirme yaparak ne kadar müslüman olduğumuzu sorgulyalalım.


Şöyle etrafımıza bir bakalım.

Meyhaneler kadar camiler doluyormu ? Göbekleri açık,düşük pantolonlu dekolte kıyafetli hayasızca ortada dolaşan bu genç kızların adlarından başka müslüman olduklarını anımsatacak neleri kalmış, kolları ve vucudu döğmeli,kulakları küpeli bu gençlerin neresi islamı temsil ediyor.


Acaba sokakta gezinenler üzerinde bir anket yapılsa kaç kişi gusül abdestini biliyor. Artık basında öz kızlarıyla, kızkardeşleriyle,annesiyle,halalarıyla,teyzeleriyle cinsel ilişkiye girecek kadar insanlıktan çıkmış hayvandan da aşağı mahlukların haberleri sıkça duyulur oldu. Bu insanllar kimi hangi dini temsil ediyor.Bu eş cinseller ne ? Bu travestiler, bu dönmeler ne ?


Yediğimizin içtiğimizin kazancımızın ne kadarı helal ? Ticaretimiz ne kadar doğru ? Ne kadar dürüstüz ? Bir gecede kumar makinalarına acaba kaç 100 milyar akıtılıyor?, Ülkemizde günde veya ayda kaç ton uyuşturucu pazarlanıyor? Canımızdan malımızdan ne kadar eminiz ? Kaç kişi tok yatarken aç yatanların halinden haberdar ? Evimiz ne kadar temiz ?, Sokaklarımız ne kadar temiz ? Kendimiz ne kadar temiz ? Resmi olarak bilinen genel evlerinin dışında gayri meşru faliyet gösteren fuhuş sektörlerinin sayısı ne kadar acaba ?


Iraktaki,Filistindeki,Afganistandaki akan müslüman kanı acaba sokakta gezinen insanımızın ne kadarını ilgilendiriyor ?.Acaba ne kadar insan İçtiği coca cola ile,evine aldığı ariyel matik ile ve daha bir çok islam düşmanı kan emici vampirlerin mallarını satın alarak buralara verdiği paralarla Filistinde ,Irakta,Afganistanda öldürülen müslümanların kanına girdiğinin,onların öldürülmesinde vebali olduğunun farkında ?


Ve sonra şapkanızı önüne koyun ve iki elinizin arasına başınızı alarak derinlemesine düşünün. Soruyu bir daha sorun kendi kendinize .Gerçekten ülkemizin % 99 müslümanmı ? Ve tekrar soralım kendimize Allah Rasulü ( a.s ) bu halimizle bize Ümmetim dermi ve Mahşer günü bize şefaat edermi ? Ne dersiniz.?

.

Hikmet Gündüz

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fertlerle düzelir. bizler kendimize çeki düzen verecegiz ki, bizi gören birşeyleri farketsin. daha sonra yakınlarımıza anlatacagız... Emri bilmaruf farz anlatırsak yarın vebalinden mesul tutulmayız.

''karanlıga küfredecegine bir mumda sen yak!''