19 Ekim 2008 Pazar

Aldatan erkeklere' çok ağır soru!


Aldatan erkeklere' çok ağır soru!

Ersin Çelik'in haberi

Dün Kanal 7'de Nur Ertürk'in hazırlayıp sunduğu, "Nur Ertük'le Her Sabah" programına telefonla bağlanarak gözyaşları içinde kocasının sanal alemde kendisini nasıl aldattığını anlatan kadına İlahiyatçı Mustafa karataş'ın cevabı net oldu; "Boşanmak dinen hakkın. Boşanabilirsin."

Karataş, ikinci üçüncü eş alma niyetinde olan erkeklere de seslenerek; "Kızınızı üçüncü eş olarak verir misiniz?" diye sordu.

17 yıllık evli olduğu kocasının İslami içerikli internet sitesinden tanıştığı kapalı ve evli bir kadınla yaşadığı ilişkiyi anlatan kadına, boşanma hakkının olduğunu söyleyen Mustafa Karataş, eşlerini aldatan erkeklere çok ağır sorular yöneltti ve yaşanan bazı olayları örmek gösterdi.

BU KAFA 70'İNDEN SONRA SÜBYANCI YAPAR!

Birçok insanın canının bundan yandığını söyleyen Mustafa Karataş, namaz kılmak ya da oruç tutmanın önemli olmadığını, insanın kafa yapısının önemli olduğunu söyledi. Dindar erkekler arasında, "Ben birinci ile evlendim, ikinciyle de evleneceğim. Üçüncüyle de, dördüncüyle de evleneceğim" diye bir anlayışın olduğuna dikkat çeken Karataş, "Sen kızını ikinci ya da üçüncü eş olarak verebiliyor musun?" diye sordu.

Eşlerini aldatan erkeklere seslenerek, "Hanımın başkası ile oynaşsın ister misin?" diye soran İlahiyatçı Karataş, Bu kafa yapısının 70'ine gelmiş insanları sübyancı yaptığını söyledi. Karataş şöyle konuştu: "Milletin değer verdiği adam. Yazar çizer olmuş. Müslümanlara akıl öğretiyor. Televizyonlarda Müslümanlara nasihat ediyor. Sonra da sübyancı çıkıyor. Sapık çıkıyor. Neden? Bu fikir bunu üretiyor. Çok evlilik şartmış gibi. Varmış gibi illa böyle. Yetişe yetişe inançlı insanların arasında adam sapıtıyor. Ondan sonra Ali Kalkancıların bilmem nelerin bir sürü kurbanı da ortaya çıkıyor."

Bu kafa yapısının değiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Karataş, "Kızımıza, eşimize layık görmediğimizi bir başkası ile yaşamayacağız. Erkeklerin buna hakkı yok." diye konuştu.

İNTERNETİN DİNİ İMANI YOK!

Türkiye'de daha önceleri bir Nataşa hastalığının olduğunu, şimdi de internetin ortaya çıktığını bunun da Türkiye'nin kanayan bir yarası olduğunu belirten Karataş, "İnternetin dini imanı yok" dedi. Eşi tarafından internette aldatılan kadının, 'namusuna halel' getirildiği için dinen eşinden boşanma hakkı olduğunu söyleyen Karataş, aldatılan kadınların zina eden eşleriyle yaşamalarında bir sakınca olmadığını da sözlerine ekledi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah'u Tealanın erkeklere vermiş oldugu bir ruhsattır bu dört hanım nikahlama,fakat farz degil ki! ayeti kerimede de en efdalinin bir hanım oldugu da belirtiliyor.

Eger gerçekten ikinci bir hanım nikahalayacaksa çok geçerli bir sebebi olması lazım. Yoksa keyfi keder aşagılık işlerine hem dini mübini islama laf getiremez, hem de o ilk hanımın ve ikinci hanımın da hayatını rezillige sürükleyemez bu bir vebaldir. Boşanmak nereye kadar çözüm? Bu kadıncagızın psikolojisi ne olacak?

Allah cc. nefsimize uydurmasın. Bu tür insanlara da akıl fikir ihsan etsin...

Selam ve dua ile