3 Mart 2011 Perşembe

Coco Cola İle Oruç Açmak

















Akşama kadar aç kalıp Allah rızası için oruç tuttuğunu söyleyeceksin , orucunu Müslümanları katleden Yahudilerin üretmiş olduğu İsrail malı Coca Cola ile açacaksın, sonrasında ise Allah'ın rızasını ve hoşnutluğunu kazandığını düşünerek böbürleneceksin.

Ey zavallı sen islamı bu kadar basitmi görüyorsun ? Sen ne kadar zavallı birisi olduğunun farkındamısın acaba ? Sen hiç başını seccadeden kaldırmadan bir ömür boyu secde etsen bile bu günahın vebalinden kendini kurtarabilirmisin bunu hiç düşündünmü acaba ?.Allah'ın islam düşmanlarının değirmenine su taşıyan böylesi şuursuz , ahmak ve beyinsiz müslümanların ne orucuna nede namazına ihtiyacı vardır.Onlar akşama kadar sadece aç kaldıkları ile kalırlar.Bu gün islam aleminin ve bizim yaşadığımız acıların yegane sorumlusu bu ahmak ve şuursuz müslümanlardır. Akşamlleyin iftar sofrasında Coca Cola ile iftar edenler içtikleri Colanın Filistin ,Irak ve Afganistandaki müslüman kanı olduğunu ve bu katliama destek verdiklerini biliyorlarmı acaba ?

İyi ve örnek Müslüman kendi nefsine tabi olan değil ,Kendisine İslam Peygamberi Hz.Muhammed (a.s.) ı rehber edinen insandır.Diğer gerisinin hepsini ne kadar varsa at çöpe gitsin başka bir işe yaramazlar.

Selam Ve Dua İle

Hiç yorum yok: