6 Şubat 2009 Cuma

EFENDİLER VE KÖLELER



EFENDİLER VE KÖLELER


Siyon yahudilerinin inandıkları bir tez vardır.Onlara göre dünydaki bütün insanlar temelde iki sınıfa ayrılır.Biri EFENDİLER diğeride KÖLE sınıfıdır.Üstün ırk yani dünya insanlığının EFENDİSİ olarak kendilerini, KÖLE sınıfı olarakta kendilerinden başka diğer bütün insanları görürler.Onlara göre KÖLELER EFENDİLERİNE hizmet etmekle yükümlüdürler. Onların EFENDİLERİNE hizmetin dışında başkaca hiç bir hak ve hukuku yoktur.


PEKİ BU PRATİKTE BÖYLEMİDİR ?


Bir düşünün bütün bir ay çalışıyorsunuz.Sonrada aylık alışverişinizi yapmak için maaşınızı alıp bir markete gidiyorsunuz.Alış veriş sepetininizi tamamen doldurdunuz.Maaşınızın büyük bir kısmını buraya harcadınız.Geri kalanınıda Elektirik,su,doğalgaz,telefon faturaları için ayırdınız.Şöyle bir bakın alış veriş sepetinize giren ürünlerin %90 yahudi malları ve ürünleri.Yani kazandınız bir aylık alın terinizi EFENDİLERİNİZİN avcuna koydunuz. “ Bir ay boyunca senin için çalıştım çalıştığımıda sana getirdim EFENDİM “ dediniz. Bir aylık kazancınızı onların eline koyarak ONLARIN EFENDİ KENDİNİZDE KÖLE OLDUĞUNU TESCİL ETMİŞ OLDUNUZ.


O ZAMAN KÖLELİĞE BİR SON VER


O zaman bir başlangıç yap ve köleliğe bir son ver artık.Ayağa kalk ve dim dik doğrul ve o asil duruşunu yeniden göster dünyaya.Dünya senin kim olduğunu yeniden tanısın.Kuran’ın ve Peygamberin rahlesinde kendini yeniden keşfet.O zaman sen değişeceksin.Bilki sen değiştiğinde dünya değişecek.Dünya değiştiğinde her şey değişecek ve bu değişim insanlığa tüm güzellikleride beraberinde getirecek.

İslam düşmanı Yahudi ve Amerikan mallarını alma köleliğe bir son ver artık.


Selam ve Dua ile Kalın

Hikmet Gündüz



Hiç yorum yok: