10 Ocak 2009 Cumartesi

ALLAH BİZE SÖYLEMEDİMİ ?





ALLAH BİZE SÖYLEMEDİMİ ?


* EY İMAN EDENLER YAHUDİ VE HIRISTIYANLARI DOST EDİNMEYİN.ZİRA ONLAR BİRBİRİNİN DOSTUDURLAR. İÇİNİZDEN KİM ONLARI DOST EDİNİRSE ODA ONLARDANDIR.ŞÜPHESİZ ALLAH ZALİMLER TOPLULUĞUNA YOL GÖSTERMEZ. ( MAİDE SURESİ 51 AYET )

* YAHUDİ VE HIRISTİYANLAR DİNLERİNE UYMADIKÇA SENDEN ASLA RAZI VE HOŞNUT OLMAZLAR.SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, ANDOLSUNKİ SANA NE BİR DOST NEDE BİR YARDIMCI VARDIR. ( BAKARA SURESİ 120 )


* İMAN EDENLERE DÜŞMANLIK YÖNÜNDEN İNSANLARIN EN ŞİDDETLİSİ OLARAK YAHUDİLERİ VE ALLAHA ORTAK KOŞANLARI BULURSUN ( MAİDE SURESİ 82 AYET )


Bu ayetleri duymazdan gelmenin bedelini dünya müslümanları olarak çok ağır bedellerle ödedik.İşte Filistin önümüzde,işte Irak önümüzde,İşte Afganistan önümüzde,işte Çeçenistan önümüzde bütün islam coğrafyasında kan ve gözyaşı var.Bütün dünya bu vahşeti seyrediyor.Biz ise dünyadaki tüm müslümanlar olarak büyük gaflet uykusundayız.Artık Uyanma vakti geldi.


FARKET ARTIK


Sen Coca Cola içerken müslüman kanı içtiğini farket artık



FARKET ARTIK

Sen Ariyel matikle çamaşırlarını beyazlatacağım derken Filistini,Irakı, Afganistanı kankırmızıya boyadığını farket artık

FARKET ARTIK

Sen bu israil ve Amerikan mallarını alarak Irakta,Filistinde,Afganistandaki müslüman genç kızlara ve kadınlara tecavüz edenlere destek verdiğini farket artık.


UYANNNN...! UYANNNN...! UYAN ARTIK DAHA NE KADAR UYUMAYA DEVAM EDECEKSİN ?


İSRAİL VE AMERİKAN MALLARININ HİÇ BİRİNİ ALMA VEDE ALDIRTMA.BUNUN MÜCADELESİNİ VERMEZSEN EĞER, BİLKİ BİR MÜSLÜMAN OLARAK BÜYÜK VEBAL ALTINDASIN. ALLAH’IN BİR GÜN SENDEN MUTLAK HESAP SORACAĞINI UNUTMA.


Hiç yorum yok: