30 Aralık 2008 Salı

İsrail'e karşı "Biz çok öfkeliyiz" Video






Acaba farkındalarmı ?


Güzeller güzeli Allah Rasulü'nün (a.s.m ) buyurduğu üzere : "
Bütün müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Neresine bir iğne batarsa onun acısını bütün beden hisseder" Filistindeki, Iraktaki, Afganistandaki yaşanan vahşet Bütün bedenimizi acıtıyor,ızdırap duyuyoruz.Acaba bezim gibi bu acıyı dünyada ne kadar müslüman hissediyor bir Filistinli düşerken toprağa ?


Acaba müslümanım deyip
Coco Cola yı sofrasından eksik etmeyenler içtikleri Coco Cola ile aslında Iraktaki,filistindeki,Afganistandaki müslümanların kanını içtiklerini, Siyon yahudilerine destek olduklarını acaba biliyorlarmı ? Acaba biliyorsalar vicdanları onları rahat bırakabiliyormu ? Biliyorsalar acaba yataklarında rahat uyuyabiliyorlarmı?



Acaba çok daha iyi beyazlatıyor diye ariyelmatik alarak çamaşırlarını yıkayan müslüman hanımlar,beyazlatacağız derken müslüman kanı ile dünyayı kırmızıya boyadıklarının farkındalarmı ?



Unutma ey müslüman..! müslüman müslümanın yaşadığı vahşete duyarsız kalamaz, islam düşmanı yahudlerin mallarını alarak müslüman düşmanlarına parasal destek sağlayamaz .Bilki doğru veya yanlış her hareketin kayda geçiyor ve imani yönden test ediliyorsun.



İslam düşmanlarının Mallarını almamak Allah'ın bir olduğuna ,Kuranın hak olduğuna, Hz.Muhammed'in ( a.s ) son peygamber olduğuna inanmak kadar önemlidir.

Hiç yorum yok: